Werkwijze

http://thaivoortaal.nl/media/Afbeeldingen/Interpreter_Symbol.jpg


 
U benadert ons schriftelijk of telefonisch met achtergrondinformatie over de opdracht

(onderwerp, plaats, datum en tijd van uitvoering). In geval van vertaalwerk, gelieve voor een snelle afhandeling en indien mogelijk, een kopie van het document naar ons te mailen zodat we onze offerte hierop kunnen baseren.
We rekenen voor vertaling vanuit de brontaal naar doeltaal €0,16 per woord ex btw. Voor een tolkdienst berekenen wij € 50 per uur ex. btw en daarbij komt een reiskostenvergoeding bestaande uit reistijd in minuten (€ 0,45 per minuut alleen voor de heenreis) en de af te leggen afstand in kilometers (€ 0,19 per kilometer retour). Beide berekeningen zijn gebaseerd op routeberekening van Google Map. We leveren u daarna een offerte met kostenspecificatie.
 

Voor vertaling van officiële akten is het van cruciaal belang dat de namen van de betrokkenen correct weergegeven worden en om deze reden vragen we u na acceptatie van offerte een kopie van uw paspoort of ID-kaart naar ons te mailen. Wij behandelen uw zaken en stukken strikt vertrouwelijk! Bij levering van vertalingen zullen deze persoonlijke stukken, indien gewenst, worden teruggestuurd of vernietigd.